Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

четверг, 3 апреля 2014 г.

ЗАПРОШУЄМО НА «ЕКСПРЕС-ЗНО»

Здебільшого підготовка до ЗНО – це намагання наповнити свою пам'ять великою кількістю, правил, дат, формул… І кожний майбутній вступник навіть не підозрює, що вивчений від палітурки до палітурки підручник не гарантує  хорошого бала. Адже у найвідповідальніший момент пам'ять просто не зможе знайти в гігантській купі інформації потрібні дані.

Тож як натренувати свою пам'ять та змусити її працювати на вас під час тестування? Допомогти підготуватися ефективно і якісно пропонують вступникам в Університеті «КРОК». Найближчої суботи тут розпочинаються тренінги, об’єднані назвою «Експрес-ЗНО».

Організатори тренінгів запевняють, що завдяки вмінню структурувати інформацію можна покращити свій потенційний результат тестування не менше ніж на 10 балів.

Слухачі тренінгів навчаться мнемотехнічним прийомам і тренажерам (легке запам’ятовування великих обсягів інформації), створять зручний індивідуальний графік із підготовки до ЗНО, дізнаються деякі секрети тестування, а також посилять власну мотивацію і впевненість в успіху.


Тренінги проходитимуть в Університеті «КРОК» кілька разів на тиждень (вівторок, четвер, субота) протягом місяця. 

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 455-57-57, 455-57-07 (Віталій Шемчук).

Комментариев нет:

Отправить комментарий