Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

среда, 23 апреля 2014 г.

СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ПРОГРАМИ В КОЛЕДЖІ

На що потрібно зважати, обираючи навчальний заклад і освітню програму? Професійність викладачів, доброзичлива атмосфера, комфортні умови навчання, схвальні відгуки роботодавців і тих, хто здобував освіту… Усе це має Коледж економіки, права та інформаційних технологій. 

Позаду одинадцять років роботи, повага і любов випускників. Як частина освітньої корпорації «КРОК» Коледж розділив із нею найкращі традиції навчання та виховання молоді і, разом із тим, наповнив власну історію багатьма яскравими сторінками.
За прикладом Університету «КРОК», до складу якого входить Коледж, і відповідно до запитів студентів і вступників у навчальному закладі впроваджуються спеціалізовані освітні програми. Так, у 2010 році було відкрито програму «КЕПІТ-Ексклюзив», яка, окрім ґрунтовних знань зі спеціальності «Фінанси і кредит», надає своїм студентам додаткові можливості – вивчення дисциплін базової професійної підготовки англійською мовою. Випускники «КЕПІТ-Ексклюзив» мають змогу продовжити навчання в Університеті «КРОК» з третього курсу за програмою «КРОК-Ексклюзив» (напрям підготовки «Міжнародна економіка»).
На сьогодні «КЕПІТ-Ексклюзив» - успішно реалізована і достатньо затребувана програма. За її головним принципом (надання додаткових переваг студентам) із наступного 2014-2015 навчального року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій діятимуть низка інших спеціалізованих програм.

Програма «Фінанси+»
Ця програма розроблена на базі спеціальності «Фінанси і кредит» та об`єднує фінансові і юридичні дисципліни. Такий підхід до підготовки фахівця  відповідає потребам нашого часу, коли дуже важливим стає питання захисту й успішної діяльності малого і середнього бізнесу.
Тож, крім дисциплін професійної підготовки фахівця з фінансів і кредиту, студенти програми опановуватимуть основи фінансового (банківського, страхового, податкового), цивільного, господарського права, вивчають програму «ПАРУС-Консультант» (нормативні документи для фінансово-господарської діяльності) тощо.

Програма «КЕПІТ Промо»
Сьогодні існує потреба у кваліфікованих спеціалістах зі зв’язків із громадськістю. Програма «КЕПІТ Промо» дозоляє студентам додатково до знань з маркетингової діяльності здобувати знання в галузі PR. Для її студентів передбачено введення в програму практики ознайомлення з роботою журналістів, вивчення основ реклами, основ PR та ін.

«Бізнес КЕПІТ»
Програма розроблена на базі спеціальності «Економіка підприємства». Її мета – забезпечити потребу ринку у фахівцях, які орієнтуються на створення й підтримку діяльності підприємницьких структур сімейного типу. Навчання за програмою дозволяє поглибити навички і компетенції з питань економіки, організації та управління сімейним бізнесом.
Виробнича практика в рамках програми включає розробку бізнес-ідей зі створення підприємств сімейного типу. Студенти вивчатимуть основи підприємницької діяльності, принципи провадження рекламної діяльності, особливості оподаткування сімейного бізнесу тощо.

«КЕПІТ Логістик»
Ця програма створена на базі спеціальності «Комерційна діяльність». На сьогодні є необхідність у підготовці молодших спеціалістів із логістики, які в подальшому зможуть працювати в різних галузях економіки та реалізовуватимуть основні функції логістики (постачання, виробництво, збут, транспортування, вантажопереробка, пакування, управління запасами, складування), поєднуючи їх в єдиний бізнес-процес.
Під час занять за програмою «КЕПІТ-Логістик» студенти вчитимуться впроваджувати логістичні концепції управління, мета яких – підвищення ефективності використання всіх видів ресурсів підприємства, опановуватимуть принципи і методи логістики, направлені на прийняття оптимальних рішень щодо управління матеріальними, фінансовими, трудовими та інформаційними потоками.

Крім розмаїття спеціалізованих програм, до послуг вступників у Коледж стандартні програми: «Правознавство», «Розробка програмного забезпечення», «Обслуговування програмних систем і комплексів», «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит», «Маркетингова діяльність», «Комерційна діяльність». Термін навчання становить 3-4 роки для випускників 9 класів і 2-3 роки для вступників із повною середньою освітою (11 класів).

Як бачимо, кожен, хто планує вступати до Коледжу, має з чого обирати. Програми відповідають не лише вимогам українського законодавства в галузі освіти, а й запитам сучасної молодої людини. Тож залишається побажати вступникам-2014 успіху та вірного вибору. Нехай він буде корисним для вашого майбутнього!

Детальна інформація про програми і умови навчання в Коледжі:
(044) 455-57-57, 455-57-07,
Адреса Коледжу:
03113, м. Київ, вул. Лагерна, 30-32 (ст. м. «Берестейська»)

Журнал "Сучасна освіта" (квітень 2014 року)


Комментариев нет:

Отправить комментарий