Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

понедельник, 6 июня 2016 г.

ПЕРШИЙ ЩОРІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ВИПУСКНИКІВ «КРОКу»

4 червня 2016 року в Університеті «КРОК» відбулася перша зустріч випускників у незвичному форматі – форматі фестивалю під відкритим небом.




#KROKalumniFEST, що організувала Асоціація випускників «КРОКу», – це не лише майданчик для теплих спогадів і невимушеного спілкування в колі друзів, а й платформа для обміну думками, місце, де завдяки об’єднанню професійного досвіду «КРОКівців» різних поколінь виникають нові грандіозні задуми та бізнес-ідеї.

На затишному університетському подвір’ї в сімейній атмосфері випускники, студенти, викладачі, адміністрація Університету «КРОК» насолоджувалися спілкуванням, раділи довгоочікуваним зустрічам і успіхам один одного. День був наповнений різноманітними майстер-класами та іншими цікавими заходами від випускників. Знайшлося місце в насиченій програмі і смачному кулішу, який приготував член корпорації «КРОК»  - Київський ліцей бізнесу, і виставці картин від бізнесмена Олександра Павловського.

Та який же фестиваль без музики? І вона була! Чудовими мелодіями і голосами «КРОКівських» зірок було насичене тепле літнє повітря.

У рамках фестивалю працювала зона нетворкінгу, фотозона, творчі та спортивні майданчики, ярмарок-пікнік, ігрова дитяча зона «КРОК-Бамбіно». Можна було обміняти бізнес-літературу, познайомитися і придбати продукцію, яку випускають «КРОКівці», що відкрили свою справу. А ще учасники фестивалю зійшлися у волейбольному двобої, де у напруженій боротьбі випускники здобули перемогу над студентами.

Зустріч подарувала багато сюрпризів і надзвичайних емоцій. Фестиваль вийшов одночасно і душевним, і яскравим. Він, безсумнівно, запам'ятається учасникам, і в наступному році вони знову прийдуть цілими родинами на затишне «КРОКівське» подвір’я за теплими спогадами і за цікавими знайомствами. Адже щороку університетська сім’я поповнюється новими членами – активними і талановитими студентами.




Комментариев нет:

Отправить комментарий