Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

вторник, 7 июня 2016 г.

ПЕРСОНАЛЬНА ДОПОМОГА СТУДЕНТУ НА ШЛЯХУ ЗДОБУТТЯ ПРОФЕСІЇ

Сьогодні – вступник, завтра – студент, а післязавтра – висококваліфікований працівник чи власник бізнесу. Успішно пройти такий шлях бажають своїм дітям – випускникам шкіл батьки. На це сподіваються й самі майбутні студенти. Але чи такий простий цей шлях, як може здатися на перший погляд? Чи чекають роботодавці на порозі вишу його випускників з відкритими обіймами і привабливими пропозиціями щодо роботи? Що вони можуть запропонувати людям без досвіду й переважно без більш-менш чіткого бачення свого професійного шляху? Як випускнику підготуватися до самостійного плавання після закінчення вишу? Скориставшись можливостями для розвитку кар'єри ще під час навчання! Так, як це роблять студенти Університету «КРОК».

В Університеті вже понад десять років діє Центр розвитку кар'єри – підрозділ, який сприяє в працевлаштуванні та професійному розвитку. Саме цей центр є сполучною ланкою між роботодавцями й майбутніми фахівцями, допомагає знайти першу роботу, здобути корисні для шукачів знання й навички.

Центр розвитку кар'єри Університету «КРОК» надає унікальну послугу для студентів – персонального кар'єрного консультанта, який визначить особисті здібності, корисні для майбутньої професійної діяльності, підбере відповідні вакансії, підготує до співбесіди. З такою допомогою студенту набагато легше пройти всі необхідні етапи на шляху до мети.

Знайти перше робоче місце студенту «КРОКу» допоможе ще один проект Центру розвитку кар'єри – двотижневий табір для студентів випускних курсів KROK Career Camp. У рамках проекту проводяться майстер-класи, бізнес-сніданки з успішними фахівцями-практиками, коуч-сесії, екскурсії на підприємства.

Учасники табору визначають цілі свого кар'єрного зростання і розробляють план їх досягнення, підбирають для себе вакансії і готуються до співбесід, створюють ефективне резюме і активують свої профілі на найпопулярніших сайтах з працевлаштування, проходять співбесіди в компаніях, дізнаються мотивуючі історії успіху і отримують поради, як стати професіоналом.

Не лише під час проекту, а й протягом навчального року фахівці Центру допомагають студентам у розвитку важливих якостей, отриманні цінного досвіду, організовуючи для них тренінги, бізнес-ігри, зустрічі з представниками бізнесу.

Так, абсолютно безкоштовно майбутні фахівці можуть відвідувати тренінги з тайм-менеджменту, постановки цілей в житті і побудови ефективних комунікацій, практичні майстер-класи за фахом від успішних випускників «КРОКу», ділові ігри з розвитку підприємницьких навичок. Такі зустрічі поряд з навчанням у виші є хорошою базою для розвитку професійних якостей, необхідних сучасному фахівцю.

Перші кроки до кар'єри не просто можна, а й потрібно робити у виші: відповідально ставлячись до проходження практики, користуючись можливостями додаткової, «неформальної» освіти, не пропускаючи привабливих вакансій для початківців. А ще вдаючись до послуг Центру розвитку кар'єри. Адже тут на кожному кроці до професійної мрії, на кожному етапі до працевлаштування вас підтримає персональний помічник – кар'єрний консультант.



Про Університет «КРОК»

Університет «КРОК» заснований у 1992 році і є одним з перших приватних вищих навчальних закладів України. Університет акредитований відповідно до національної класифікації за вищим четвертим рівнем.

В Університеті здійснюється підготовка за спеціальностями «Право», «Психологія», «Економіка», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Облік і оподаткування», «Маркетинг», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародні економічні відносини», «Комп'ютерні науки та інформаційні технології», «Туризм», «Науки про освіту».

До складу «КРОКу» входять три факультети – юридичний, міжнародних відносин, економіки та підприємництва, Навчально-науковий інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти, Навчально-науковий інститут менеджменту безпеки, Навчально-науковий інститут інформаційних та комунікаційних технологій, Бізнес-школа «КРОК», Інститут управління природними ресурсами і Коломийський коледж (обидва – в місті Коломиї Івано-Франківської області).

Проводиться навчання за денною, заочною та дистанційною формою. Здійснюється підготовка бакалаврів, магістрів, а також молодших спеціалістів та спеціалістів. Діє аспірантура і докторантура, чотири спеціалізовані вчені ради.


Журнал «Сучасна освіта» (№ 5, 2016 рік)

Комментариев нет:

Отправить комментарий