Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

среда, 13 июля 2016 г.

ІНФОРМОВАНИЙ – ОТЖЕ, ГОТОВИЙ ДО ВСТУПУ

В Університеті «КРОК» багато років працює консультаційний відділ для вступників


12 липня Міністерство освіти і науки України звернулося до українських вишів з проханням про створення при приймальних комісіях консультаційних центрів, які б допомагали абітурієнтам при поданні документів для вступу в електронній формі.

Запровадження консультаційних центрів – без сумніву, крок дуже необхідний. Та слід зазначити,  що подібний відділ (із ширшими функціями) вже багато років працює в Університеті «КРОК». І не лише під час вступної кампанії.

Вступники, опиняючись в Університеті, у першу чергу потрапляють до консультаційного відділу приймальної комісії, де отримують вичерпну інформацію про умови вступу, знаходять відповіді на кожне своє запитання та не залишаються наодинці у такий відповідальний період життя.

Фахівці відділу допоможуть зареєструватися в Єдиній державній електронній базі з питань освіти та подати документи в електронному вигляді, а за потреби відсканують додаток до атестата.

Консультаційний відділ працює протягом року. Тут можна оперативно одержати відомості про зміни до умов вступу у виші, дізнатися про можливі варіанти підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, нові спеціальності та спеціалізації, цікаві профорієнтаційні проекти для школярів та просто «зустрітися» з Університетом не лише під час днів відкритих дверей, а й в інший зручний час. До речі, найближчий День відкритих дверей в Університеті заплановано на 21 липня. До участі запрошуються і ті вступники, які вже подали документи і бажають отримати додаткову інформацію, і ті, які лише планують знайомство з навчальним закладом.

Звертаємо Вашу увагу! Вступники до «КРОКу», які цього року зіткнулися з труднощами при поданні документів в електронній формі, можуть звернутися до консультаційного відділу за телефонами:  093-160-59-67, 068-28-28-100 або прийти особисто до Університету за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30-32 (ст. м. «Берестейська»), каб. 316. Відділ працює з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 19:00, а в суботу та неділю з 10:00 до 15:00 (без обідньої перерви).


Комментариев нет:

Отправить комментарий