Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

пятница, 5 августа 2016 г.

«ЄДИНЕ ВІКНО» ДЛЯ СТУДЕНТІВ: В УНІВЕРСИТЕТІ «КРОК» ЗАПРАЦЮЄ СТУДЕНТСЬКИЙ ОФІС

У вересні на студентів-«КРОКівців» чекає цікаве нововведення. Адже саме на початку осені розпочне працювати новий структурний підрозділ Університету – Студентський офіс.

Ідея його створення не нова. Проте «КРОК» додав нового звучання цьому поняттю. Серед завдань, які має виконувати підрозділ: обслуговування навчального процесу, ведення баз обліку, документальна підтримка студентів. Студентський офіс – це індивідуальний супровід студента як члена «КРОКівської» спільноти у вирішенні його проблем, оперативна допомога з тих організаційних  питань, якими раніше займалися деканати. У Офісі студенти зможуть, економлячи свій час та зусилля, дізнаватися необхідну інформацію щодо розкладу занять та змін у ньому, академічної чи фінансової заборгованості, отримувати різноманітні довідки, характеристики, витяги, залікові книжки, електронні перепустки тощо, поновлювати документи, консультуватися щодо навчального процесу, знижок в оплаті та ін. І все це максимально комфортно й зрозуміло.

Офіс забезпечуватиме зв’язок студентів з іншими підрозділами, підтримуватиме ефективну комунікацію між ними та набагато спрощуватиме й пришвидшуватиме організаційні процедури, які до цього могли займати значно більше часу.

Чи сприятиме робота Студентського офісу підвищенню якості обслуговування студентів? Безсумнівно! Адже саме з цією метою було створено новий підрозділ. Чутливий до потреб студентів і повністю орієнтований на них, Студентський офіс допоможе «відкалібрувати», змусити працювати швидше і краще кожний елемент організаційного механізму.

Інновативним у створенні Офісу «по-кроківськи» можна назвати пошук шляхів покращення навчання в Університеті як одне з головних завдань. Офіс досліджуватиме студентську думку про якість викладання, рівень роботи різних відділів. І ці дослідження обов’язково братимуться до уваги, впливатимуть на подальший розвиток Університету.

Оптимізувати й допомагати долати труднощі, не чекаючи скарг та нарікань, а роблячи перший крок назустріч – ось у чому полягає робота Офісу. Він також інформуватиме студента про цікаві для нього можливості, про гранти, програми, проекти, де він зможе взяти участь.

Відкриття Студентського офісу – це лише початок оновлення системи підтримки «КРОКівця». Попереду – створення Студентського порталу, впровадження sms-інформування та ін.

Відчути на собі доцільність таких нововведень зможуть нові члени «КРОКівської» родини – цьогорічні першокурсники. Віримо, що Університет «КРОК» стане для них комфортним місцем для розвитку й затишним домом, де завжди раді допомогти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий