Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

суббота, 21 января 2017 г.

«КРОК» ВІДКРИВАЄ ШКОЛУ МАЙБУТНЬОГО ДИПЛОМАТА

З 11 лютого в Університеті «КРОК» почне діяти безкоштовна Школа майбутнього дипломата для учнів 10–11 класів та студентів випускних курсів коледжів, яку навчальний заклад організовує спільно з Українською асоціацією зовнішньої політики.

Що таке дипломатична діяльність? Які її функції? У чому полягає робота дипломата? Яку роль відіграють дипломатичні працівники в сучасному світі?  Як формуються підвалини зовнішньополітичних пріоритетів України? На ці та інші запитання зможуть знайти відповіді учні Школи майбутнього дипломата.

Крім пізнавальної, освітньої, захід має і профорієнтаційну спрямованість, адже знайомить школярів та студентів із цікавим та перспективним фахом, розкриває особливості роботи в дипломатичній сфері та допомагає учасникам визначитися, чи може дипломатична діяльність стати їхньою майбутньою професією.

Учасники проекту зможуть відвідати Міністерство закордонних справ України, побувати в посольствах деяких країн, акредитованих на території нашої держави, та в Секретаріаті ГУАМ.

Про специфіку роботи дипломатичних працівників вони дізнаватимуться безпосередньо у представників цієї професії. Адже викладачами та спікерами Школи будуть видатні дипломати, науковці, міністри закордонних справ, Надзвичайні та Повноважні Посли України, а також посли закордонних країн в нашій державі, керівники представництв міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Навчання включатиме три модулі тривалістю 1 місяць кожний. Заняття проходитимуть щосуботи з 10:00 до 13:00.

Випускники Школи майбутнього дипломата отримають сертифікати та право на знижку в оплаті навчання у разі вступу на факультет міжнародних відносин Університету «КРОК». Розмір знижки залежить від кількості опанованих навчальних модулів. Крім того, на найактивніших та найбільш успішних випускників чекають цінні подарунки.

Для участі слід зареєструватися за посиланням. Додаткову інформацію про Школу можна отримати за телефоном 067 506-88-16 або надіславши запит на адресу: NeMo-web@ukr.net (куратор проекту Неля Миколаївна Момот).

Нагадуємо, що навчання у Школі безкоштовне!

Запрошуємо старшокласників та студентів випускних курсів коледжів відкрити для себе цікаву професію! Не втрачайте гарний шанс :)

Адреса Університету «КРОК»:
м. Київ, вул. Лагерна, 30/32 (ст. м. «Берестейська»)


Комментариев нет:

Отправить комментарий