Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

вторник, 11 июля 2017 г.

УНІВЕРСИТЕТ «КРОК» – У ТОП-50 ВИШІВ ЗА ВЕРСІЄЮ ЖУРНАЛУ «ФОКУС»



Успішне працевлаштування – мета навчання у виші. І все студентське життя фактично є підготовкою до зустрічі з роботодавцем. Саме йому доводиться перевіряти якість знань молодого фахівця, його готовність до професії, допомагати новачку ставати професіоналом.

А що думають роботодавці про рівень сучасного випускника вишу і які шанси мають представники різних навчальних закладів долучитися до роботи провідних компаній – досліджувало видання «Фокус».

23 сходинку цього рейтингу посідає Університет «КРОК», склавши «компанію» найвідомішим вишам країни і  обійшовши чимало національних університетів, зокрема Національний університет харчових технологій, Запорізький національний університет, Київський національний університет будівництва та архітектури, Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара та інші.

В опитуванні, на результатах якого базується рейтинг, брали участь компанії «Інетрпайп», «Метінвест», ДТЕК, НАК «Нафтогаз України», Укренерго, ПриватБанк, Ощадбанк, Укрсоцбанк, Fozzy Group, «Нова пошта», «Самсунг Україна», «Дата Груп» та низка інших.

Слід зауважити, що 11 липня 2017 року Університет «КРОК» було представлено ще в одному рейтингу від інформаційно-освітнього ресурсу Osvita.ua щорічному консолідованому рейтингу вишів України. Відповідно до його даних «КРОК» займає перше місце серед недержавних вищих навчальних закладів країни!  

Радіємо досягненням «КРОКу» і пишаємося нашими випускниками, які працюють в різноманітних галузях економіки і знанням та досвіду яких довіряють найвідоміші компанії України!  Нехай майбутні КРОКи для Університету будуть ще успішнішими!



Комментариев нет:

Отправить комментарий