Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

понедельник, 16 апреля 2018 г.

УНІВЕРСИТЕТ «КРОК» ВІДКРИВАЄ НОВІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ


Університет «КРОК» – вищий навчальний заклад, що має успішний 25-річний досвід освітньої діяльності та є лідером недержавної освіти України. Фахівці вишу постійно працюють над удосконаленням і розвитком існуючих програм та щороку відкривають нові можливості для студентів і вступників.

Новий рік – нові горизонти
Цікавитеся дизайном та прагнете перетворити своє захоплення на прибуткову професію? Спеціальність «Дизайн», що відкривається в Університеті «КРОК» у 2018 році, – чудова нагода успішно здійснити таке перетворення. Кафедра дизайну навчального закладу пропонує освітні програми для охочих змінювати світ за допомогою неповторного творчого стилю та глибоких професійних знань.
Студенти Університету, що опановуватимуть спеціальність «Дизайн» (освітні програми «Дизайн» та «Дизайн середовища»), здобуватимуть необхідні знання та навички з композиційної побудови об’єктів дизайну, ергономіки та художнього конструювання, проектування та технологій виготовлення об’єктів дизайну, проектної графіки, кольорознавства тощо.
Вступники до Університету «КРОК» для навчання за освітньою програмою «Дизайн» мають надати до приймальної комісії вишу результати зовнішнього незалежного оцінювання з таких предметів: українська мова і література; історія України; іноземна мова або географія (на вибір).
Бажаючі здобути вищу освіту за програмою «Дизайн середовища» надають результати тестування з української мови і літератури та історії України, а також беруть участь у творчому конкурсі.
Кафедра міжнародних відносин та журналістики Університету «КРОК» чекає вступників, які мріють реалізуватися в ще одній творчій і дуже цікавій професії – журналістиці. Крім подання результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, історії України, а також іноземної мови чи математики (на вибір), претенденти на навчання за цією спеціальністю мають скласти творчий залік і продемонструвати свої схильності до журналістської діяльності.
Слід зауважити, що в Університеті «КРОК» 17 березня стартує підготовча освітня програма для тих, хто лише перебуває на шляху вибору майбутньої професії, проте всерйоз «позирає» в бік журналістики. Учні 10-11 класів можуть стати учасниками безкоштовного проекту «КРОК до міжнародної журналістики» та знайти відповіді на запитання «Як міжнародна журналістика впливає на світ?», «Як розвивалися медіа?», «Як журналісту професійно висвітлювати глобальні новини?», «Яке місце Україна займає в міжнароднму просторі?». Спікерами та викладачами програми виступатимуть журналісти, видавці, редактори провідних міжнародних видань, дипломати.
Заняття проходитимуть щосуботи з 10:30 до 13:00. Випускники програми отримають сертифікати та знижку в оплаті навчання в разі вступу на програми факультету міжнародних відносин Університету «КРОК».
«КРОК» – широкий вибір спеціальностей та програм особистісного розвитку
Крім згаданих вище програм, Університет здійснює навчання за спеціальностями: «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Комп’ютерні науки», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Облік і оподаткування», «Психологія», «Економіка», «Маркетинг», «Менеджмент», «Туризм», «Право», «Геодезія та землеустрій». Підготовка фахівців проводиться за ступенями «бакалавр», «магістр». У рамках кожної спеціальності розроблено освітні спеціалізації. Діють спільні з іноземними університетами програми. Навчання за низкою програм частково здійснюється англійською мовою.
До складу Університету входять три факультети – юридичний, міжнародних відносин, економіки та підприємництва, три навчально-наукових інститути, Бізнес-школа «КРОК», Коледж економіки, права та інформаційних технологій, Інститут управління природними ресурсами і Коломийський коледж.
Навчання в Університеті «КРОК» здійснюється за денною і заочною формами. Випускники отримують державні дипломи і мають змогу продовжити навчання в аспірантурі, в подальшому захистити кандидатську, докторську дисертацію, здобути бізнес-освіту, підвищити кваліфікацію.
Студенти отримують допомогу з пошуку роботи, підготовки до співбесіди завдяки Центру розвитку кар’єри, користуються послугами навчально-наукової бібліотеки, комп’ютерних класів, спортивних секцій. Займаються творчістю в студіях Культурного центру. Мешканці інших регіонів, що вчаться на денному відділенні, забезпечуються місцями в гуртожитку.
Запрошуємо бажаючих дізнатися більше про спеціальності, підготовчі програми Університету «КРОК», умови здобуття освіти у виші до консультаційного відділу приймальної комісії, що працює протягом року. Будем раді допомогти обрати фах тим, хто має певні сумніви, та розібратися в тонкощах вступної кампанії 2018 року. Чекаємо на зустріч!

Стаття в журналі "Сучасна освіта" (березень 2018 року)

Комментариев нет:

Отправить комментарий