Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

понедельник, 13 августа 2012 г.

НОВИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ МЕР КИЄВА – З «КРОКу»!


Представниця Університету «КРОК» Марина Гусакова стала студентським мером міста Києва! Блискучу перемогу Марина та її команда здобули на Київському регіональному етапі мультифестивалю «Студентська республіка - 2012», що проходив у столиці 10-12 серпня.


«Студентська республіка» - це всеукраїнська молодіжна громадська організація, основним напрямом діяльності якої є реалізація міжнародної програми, що має на меті сформувати та підготувати молодь до дорослого життя, реалізується від рівня вишу до фінального етапу на регіональних рівнях. Завдання «Студентської республіки» - розвиток студентського самоврядування та активності, налагодження ефективної співпраці зі студентством України і світу.

До найбільш відомих проектів організації належать: циклічна щорічна програма «Студентська республіка», «Новий старт», «Кращий студент України» (раніше «Студент року»), «Антикорупційний молодіжний театр» та ін.

Нагадаємо, що студенти «КРОКу» вже не вперше проголошуються студентськими мерами Києва. Так, у 2009 році на Київському регіональному етапі Всеукраїнського мультифестивалю «Студентська республіка» цю посаду також отримала представниця «КРОКу» Сперчун Надія, а до того, у 2006 році, мером стала ще одна студентка нашого Університету – Олександра Романцова.

Тож «КРОКівці» знову і знову не втомлюються доводити, що їхній навчальний заклад справедливо вважається одним із «найбільш студентських» і є «кузнею» активних, розумних та творчих студентів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий