Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

среда, 28 марта 2012 г.

КИЇВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ БІЗНЕСУ – У РЕЙТИНГУ НАЙКРАЩИХ ШКІЛ КИЄВА!



Київський ліцей бізнесу, що є частиною Корпорації «КРОК», вже не вперше потрапляє до рейтингу «Топ-50 найкращих шкіл Києва», який четвертий рік поспіль розміщує на своїх сторінках всеукраїнська щоденна газета «Сьогодні». Під час складання топ-50 враховується відсоток учнів у кожному навчальному закладі, які набрали високі бали на зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року Ліцей піднявся у рейтингу, посівши 39-те місце.



Ліцей заснований у 1991 році як школа мислення і дії. На сьогодні у ньому проходить навчання у 8-11 класах. Місія Ліцею – виховання управлінської еліти України. Навчальний заклад впроваджує численні авторські розробки, до створення яких завжди активно залучаються ліцеїсти/

Заклад відкритий до експериментальних та міжнародних проектів, які є простором для самореалізації учнів: Всеукраїнська гра „Модель ООН в Україні”, проект „Моделювання самоуправління”, міжнародна гра „Одіссея кмітливості”, імітаційна гра „Моделювання економіки та менеджменту” (MESE), проект „Євростудії в школах України” та „Євроклуб”.

Ліцей знають як організатора конференцій, семінарів, ділових ігор не тільки в столиці, але і в регіонах нашої країни та за кордоном. Він бере участь у міжнародних освітніх проектах, приймає численні зарубіжні делегації, самі ліцеїсти вже побували в Німеччині, Франції, Словаччині, Польщі, Туреччині, Італії, Росії.

Головне завдання педагогічного колективу Ліцею – створювати в начальному процесі такі ситуації, такі умови, які формують і розвивають у ліцеїстів життєві компетентності, здатність успішно діяти і досягати успіху в різних сферах підприємницької діяльності. При цьому, крім якісної середньої освіти, використовуються ефективні педагогічні технології, форми й методи бізнес-освіти, які й складають основу підготовки ліцеїстів до управлінської діяльності.

Ліцеїстів знайомлять з основами стратегічного планування, бізнес-планування, маркетингу, менеджменту. Учні грають в економічні та фінансові ігри, непогано орієнтуються в поняттях: гроші, банк, кредит тощо.

Бізнес займає вагому частину нашого сьогоденного життя. А бізнесмен – ділова людина, яка керує власною справою. Ліцеїсти з першого дня навчання – ділові люди і бізнес розуміють як відповідальну справу, підприємницьку ініціативу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий