Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

четверг, 19 июля 2018 г.

БЕЗКОШТОВНИЙ РІК НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «МЕДСЕСТРИНСТВО»

Добра новина для випускників шкіл, які зупинили свій вибір на медичному фахові! Асоціація випускників «КРОКу» та Університет «КРОК» пропонують стипендії для вступників на спеціальність «Медсестринство» у 2018 році.


Стипендії покриватимуть витрати на навчання у 2018-2019 навчальному році. Тобто протягом першого року в Університеті така стипендія дозволятиме навчатися безкоштовно!


Право на стипендії отримують вступники на 1 курс Університету за спеціальністю «Медсестринство», що здобули повну середню освіту (пропонується денна форма навчання), та вступники на 3 курс за тою ж спеціальністю, які мають дипломи молодшого спеціаліста і є випускниками медичних коледжів (пропонується денна форма навчання із застосуванням дистанційних форм).

«Медсестринство» – це нова спеціальність в Університеті «КРОК», що реалізується на бакалавраті й передбачає здобуття освіти за спільною програмою з Університетом економіки, права та медичних наук імені професора Едварда Ліпінського  (Польща). Випускники програми, висококваліфіковані медичні працівники, здатні ефективно виконувати управлінські функції, отримають два державні дипломи – український та польський. У подальшому вони зможуть продовжити навчання в магістратурі Університету.

Охочі отримати стипендії та безкоштовно навчатися протягом року в Університеті «КРОК» за спеціальністю «Медсестринство» мають поквапитися. Адже кількість стипендій обмежена: 10 для 1 курсу та 8 для 3 курсу!

Більше інформації – за телефонами інформаційного відділу приймальної комісії Університету: (044) 455-57-57, 455-57-07.

Пропозиція дійсна до 1 вересня 2018 року.


Комментариев нет:

Отправить комментарий