Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

четверг, 19 июня 2014 г.

БЕЗКОШТОВНІ КОНСУЛЬТАЦІЙНІ КУРСИ З ПІДГОТОВКИ ДО ВСТУПУ

Із 1 липня на базі Університету «КРОК» працюватимуть консультаційні курси для вступників у коледж. Вони розраховані на абітурієнтів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій і Київського коледжу нерухомості.

Яка мета цих курсів? Допомогти випускникам 9 класів швидко підготуватися до основних предметів, з яких складаються вступні іспити – української мови і математики.

Крім інтенсивної підготовки у формі консультацій із викладачами, слухачі курсів проходять пробне тестування, дізнаються корисну інформацію про вступ та знайомляться з коледжами.

Підготовка на консультаційних курсах безкоштовна. Щоб стати слухачем необхідно попередньо зареєструватися, зателефонувавши за номером (044) 455-57-57 або заповнивши анкету. Детальнішу інформацію про курси та розклад занять можна переглянути за посиланням.

Слід зазначити, що протягом року в Університеті «КРОК» діють підготовчі курси до складання ЗНО і до вступу в коледж різної тривалості. Перші групи починають навчання у вересні-жовтні. Наступні стартують відповідно до часу формування (у групі близько 20 осіб). 

Комментариев нет:

Отправить комментарий