Слово редактора

Шановні відвідувачі!
Цей блог створено з метою розміщення у мережі Інтернет матеріалів, пов’язаних з Університетом "КРОК".
Якщо Вас цікавить Університет "КРОК", детальну інформацію про нього Ви зможете дізнатися на офіційному сайті
або за телефонами: (044) 455-57-07; 455-57-57

пятница, 11 июля 2014 г.

«КРОК» ВІДКРИВАЄ НОВІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ

У 2014 році Університет «КРОК» оголошує набір на напрям підготовки «Туризм» та спеціальність «Готельне обслуговування».

Підготовка майбутніх фахівців із туризму відбуватиметься на бакалавраті, а готельне обслуговування вивчатиметься на рівні молодшого спеціаліста в Київському коледжі нерухомості, що входить до складу Університету «КРОК».

Для участі в конкурсі на вступ за напрямом «Туризм» необхідні результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, географії, а також іноземної мови або історії України на вибір.

«Готельне обслуговування» в коледжі можна вивчати на базі 9 або 11 класів. У першому випадку для вступу необхідно складати іспити з української мови та математики (у формі письмового тестування), у другому – подавати сертифікат (-и) з результатами зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури і математики або географії на вибір.

Також звертаємо увагу абітурієнтів, що цього року відновлюється набір на спеціалізовану програму «КРОК-Лідер». Вона передбачає паралельне вивчення фінансів і кредиту та права й отримання після успішного завершення навчання двох дипломів державного зразка.

Детальну інформацію про освітні програми та умови вступу можна знайти на сайті Університету «КРОК» або дізнатися за телефонами: (044) 455-57-57, 455-57-07. Адреса Університету: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32.

Бажаємо успіхів під час вступної кампанії!

Комментариев нет:

Отправить комментарий